Termeni si conditii

Site-ul www.meseriasii-casei.ro - numit in continuare Meseriasii Casei - este detinut si administrat de catreP.F.ADOBRESCUV.GHEORGHE. – inregistrata la Registrul Comertului cu nrF13/1189/04.09.2009 si avand Cod Unic de Inregistrare25976049.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare descrise mai jos. Meseriasii Casei isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare.

1. Drept de autor
Continutul site-ului Meseriasii Casei  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea magazinului Meseriasii Casei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
2. Responsabilitate
2.1Detinatorul site-ului nu este responsabil pentru continutul informatiilor din cadrul paginilor “Cauta Meserias” si “Posteaza Lucrare”, responsabilitatea pentru informatiile revine exclusiv utilizatorilor care le-au postat.. Prestatorul doar pune la dispozitia beneficiarului un spatiu de reclama si publicitate sin u nu poate fi tras la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. Orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

2.2 Limitarea responsabilitatii - linkuri catre / de la site-uri, browser, conexiune, server
Site-ul Meseriasii Casei este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Meseriasii Casei nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Code Net Business nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita intreruperii sau functionarii defectuoase a conexiunii sau a erorilor aparute datorita folosirii unor anumite browsere sau alte programe pentru vizitarea site-ului Meseriasii Casei .
2.3.Utilizatorii acestui site sunt singurii raspunzatori de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.In cazul contributiei la continutul site-ului Meseriasii Casei utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
Meseriasii Casei nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman,in caz contrar acesta va suporta rigorile legii.
4. Accesul la informatii
Meseriasii Casei garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.meseriasii-casei.ro si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Meseriasii Casei fara acordul prealabil scris al acesteia.
5. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Meseriasii Casei sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Meseriasii Casei va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului Meseriasii Casei si va determina cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt sau care exploateaza erori ale aplicatiei.
6. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul Meseriasii Casei sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Constanta.
Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile enuntate in prezentul document.
Daca nu sunteti de accord cu Termenii si Conditiile enuntate va rugam sa parasiti acest site.