Despre noi

Poza 1

Ideea din spatele site-ului ,,Meseriasii-casei.ro ,, a venit cu ceva timp in urma prin incercarea de a conecta pe cei care au nevoie de unu sau mai multi meseriasi(prestatori servicii) in acelasi loc fara a mai fi nevoie de a cauta  in mai multe locuri fara a cunoaste istoria acestora.

Indiferent ca aveti de electrician,instalator,tamplar,babysitter Meseriasii-Casei.ro va ofera o baza de date completa pentru casa ta si nu numai.

Puteti alege persoana potrivita din punct de vedere finaciar si a calitatii serviciilor prestate in urma evaluarii acestora de catre clientii anteriori.

     La sectiune ,,Posteaza Lucrare,, orice persoana poate posta gratuit orice lucrare ,loc de munca sau serviciu de care are nevoie.Automat postarea este trimisa prin mail celor care activeaza in acea categorie din judetul respectiv.Dupa postare  cei interesati vor putea oferta pretul dumneavoastra,pretul lor fiind confidential fata de ceilalti participanti la licitatie.Postatorul lucrarii va fi informat pe mail sau in contul de pe site oricand apar modificari cu privire la lucrarea postata.Puteti accepta oferta oricand credeti ca a-ti gasit persoana potrivita interesului dumneavoastra.

     Sectiunea ,,Cauta Meserias,, contine o baza de date pe categorii de meseriasi si servicii inregistrate pe site ca meserias(prestator servicii) in urma achitarii unui abonament platit  si care va aparea pe site cu o descriere detailata a sa sau a companiei pe care o reprezinta.Orice persoana care acceseaza site-ul Mesriasii-Casei.ro are acces gratuit la toate datele de contact ale tuturor meseriasilor(prestatorilor servicii) .Avantajele unui meserias inregistrat consta in faptul ca acesta va fi oricand la orice ora  vizibil pentru oricine este interesat si va avea aces la toate lucrarile care sunt postate pe site.

     Sectiune ,,Cauta Lucrari,, cuprinde toate lucrarile active pe site si este destinata doar celor care au abonament platit pentru acces la datele de contact.

      Sectiunea ,,Directoare,, cuprinde toti meseriasii(prestatorii servicii) pe categorii  cat si lucrarile.

      In sectiune ,,Inregistrare,, va puteti inregistra pentru cerere meseriasi(prestatori servicii)  sau pentru oferta.

 

                                                             Administrator" Meseriasii Casei"

Cauta meseriasul tau!

Poza 1

Doar o simpla cautare pe meseriasii-casei.ro si gasesti imediat la orice ora meseriasul dorit.Niciodata nu a fost mai simplu.

Acorda calificativ

Poza 1Indiferent daca sunteti multumit sau nu de lucrare puteti acorda un calificativ meseriasului,fiind foarte important pentru urmatorii clienti.